Suntem mândri să facem parte din proiectul pentru construirea primei parcări securizate tip platinum din țară, situată pe Autostrada A1 km 517 Arad-Timișoara, coborârea spre Orțișoara.

Am depus eforturi susținute pentru a furniza servicii de înaltă calitate și siguranță de nivel Platinum! Astfel, parcarea va oferi cel mai înalt nivel de securitate disponibil în industria parcajelor pentru camioane și va respecta cele mai riguroase norme de siguranță.

Parcarea va fi dotată cu sisteme avansate de supraveghere, camere video de înaltă rezoluție, monitorizare video continuă și sisteme de alarmă de ultimă generație.

Alături de partenerii noștri de încredere am reușit să oferim soluții complete și calitative pentru o infrastructură modernă.

Totodată, pentru a răspunde nevoilor șoferilor de camion și pentru a le asigura confortul din timpul drumului, parcarea va fi dotată cu facilități precum toalete, dușuri, spălătorie și uscătoare, zonă de recreere, și multe altele.

Suntem recunoscători tuturor celor implicați în acest proiect, deoarece contribuția fiecăruia este esențială pentru succesul acestuia.